کد خبر:۴۷۴۱۹۲
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سیرجان:

معیار شناخت افراد قرار گرفتن آنان در جبهه‌ اهل حق است 

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سیرجان با صدور بیانیه‌ای به مناسبت ۹ دی اعلام کرد: معیار شناخت افراد، را نباید تنها بر اساس سوابق و ادعا و چهره و لباس آنان ارزیابی کرد؛ بلکه سخن و عمل و قرار گرفتن آنان در جبهه‌ اهل حق است که باید، معیار سنجش و مقبولیت آنان باشد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سیرجان هم زمان با فرارسیدن حماسه‌ نهم دی ماه مردم ایران با انتشار ویژه نامه‌ای به بررسی چگونگی شکل گیری فتنه‌ ۸۸ و بررسی حماسه‌ نهم در ماه پرداخته است. 


متن کامل این ویژه نامه به شرح زیر است: 


 امام خامنه‌ای: فتنه، فتنه بزرگی بود. من به شما عرض کنم؛ چند سالی که بگذرد، آن وقت قلم‌های بسته شده آگاهان بین المللی روان خواهد شد، بازخواهد شد، خواهند نوشت. ممکن است من آن روز نباشم، اما شما‌ها هستید: خواهید شنید، خواهید خواندکه چه توطئه‌ بزرگی پشت فتنه سال ۸۸ بود. این فتنه خیلی چیز مهمی بود، قصدشان خیلی قصد عجیب و غریبی بود؛ در واقع می‌خواستند ایران را تسخیر کنند. 


کی از عجیب‌ترین مقاطع تاریخ انقلاب اسلامی که درس‌ها و عبرت‌های فراوانی در دل خود جای داده است، ماجرای فتنه سال ۸۸ بود که توجه و بازخوانی آن در هر دوران، می‌تواند در شناخت فتنه‌ها و جریان‌های پیش رو، بسیار راهگشا باشد. 


یکی از مهم‌ترین این نکات را می‌توان در نوع جبهه بندی فتنه گران بررسی کرد: در این جبهه، برخی از نزدیک‌ترین یاران دیروز انقلاب و امام (ره) تا مهم‌ترین عناصر دوران پهلوی و حتی رضا پهلوی حضور داشتند.... یک سر این جبهه بندی در برخی از مقدس‌ترین مراکز علمی و دینی قرار داشت و سر دیگر آن در مراکز بهائیت و لائیک. در این جبهه، شعار‌ها و خواست برخی از مقدس نما‌ها و مدعیان دینداری، با مطالبات مشهور‌ترین خوانندگان و سرکردگان فساد دوران طاغوت، دقیقا منطبق شده بود. از برخی روحانی نمایان در داخل ایران تا دالایی لاما (رهبر بودائیان تبت) تا سرکردگان فرقه‌های منحرف و مفتیان وهابی، همه، یک چیز را دنبال می‌کردند. 


و این شعار و خواسته چیزی جز، تغییر ماهیت حاکمیت اسلامی نبود. برخی قلم به دستان و استادان غربزده‌ی دانشگاه در کنار معتادان و اوباشان و تیغ به دستان خیابانی، نیزبه دنبال همین شعاربودند. سران آمریکا و اسرائیل و انگلیس و دیگر کشور‌های اروپایی، رسما متحد سران فتنه در ایران شده بودند. سرکرده منافقین، هر روز با خوشحالی فروان، بیانیه‌های سران فتنه برای فتنه و آشوب و ناامنی در ایران و حمله به مراکز اداری و آشوبگری‌های تازه را تکرار می‌کرد. 


 وخلاصه یک سر جریان فتنه‌ی ۸۸ در تهران و امتداد آن در واشنگتن و تل آویو و لندن و ریاض و غیره قرار داشت و در پشت خاکریز فتنه، از عناصری با لباس روحانیت و سوابق آنچنانی و تا افرادی با زشت‌ترین سوابق فساد و بی‌بند و باری و تباهی وجود داشتند. 


 بر اساس بررسی‌های انجام شده حداقل هشت «دفتر ویژه» در دبی، بگرام، بیشکک، باکو، سلیمانیه، آمستردام، لندن و واشنگتن به منظور ارتباط گیری، هماهنگ سازی، آموزش وتجهیز د فاصله سال های۱۳۷۱ تا۱۳۸۸ (به مدت ۱۷سال) راه اندازی شده بود. 


این دفا‌تر زیر نظرسیا و پنتاگون فعالیت می‌کردند. اسناد می‌گوید این دفا‌تر به سر شاخه‌هایی در تهران وصل بوده‌اند و از طریق این سر شاخه‌ها، نخبگان را در حوزه‌های مختلف شناسایی کرده و در یک برنامه چند لایه و چند مرحله‌ای، در ‌‌نهایت به عنوان پیشتازان تحول! در نظام سیاسی ایران مورد استفاده قرار می‌گرفتند. سر پل‌های این «دفا‌تر ویژه»‌‌ همان حلقه‌هایی بود که در دوره سازندگی و اصلاحات در برخی از دستگاه‌ها، سکولاریزه کردن نظام و جامعه ایران در دستور کارشان بود. 


 همچنین، دست کم ۱۷ سفارتخانه غربی شامل سفارتخانه‌های انگلیس، کانادا، استرالیا، فرانسه، آلمان، هلند، بلژیک، سوئیس، دانمارک، فنلاند، کره جنوبی، ژاپن و... به جمع آوری اطلاعات حساس، ارتباط هدفمند با برخی از مراکز نظام، برگزاری جلسات با بعضی از نخبگان سیاسی مخالف نظام دینی، تهیه و تجهیز و تحلیل‌های دوره‌ای و... مشغول بودند. 


 و اینجاست که خطر نفوذ دشمن که همواره مورد تاکید رهبر بیدار انقلاب قرار می‌گیرد، مصداقی ملموس پیدا کرده و در آستانه مقطع مهم انتخابات، به همگان این درس را می‌دهد که اگر هوشیار نباشیم، چه بسا در یک مقطع کوتاه،‌‌ همان خواسته‌ی منافقین و مفسدان بین المللی را بر زبان کسانی جاری خواهیم دید، که بعضا، دارای سوابقی درخشان در دفاع از اسلام و انقلاب نیز بوده‌اند و نکته مهم دیگر آنکه، معیار شناخت افراد، را نباید تنها بر اساس سوابق و ادعا و چهره و لباس آنان ارزیابی کرد، بلکه سخن و عمل و قرار گرفتن آنان در جبهه‌ی اهل حق است که باید، معیارسنجش و مقبولیت آنان باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار